Boodschap - Boodschap


Wij zijn altijd blij met de spullen die wij bij u kunnen ophalen en/of die u bij ons komt afgeven. 
Momenteel zitten onze magazijnen echter zo vol dat wij genoodzaakt zijn om de komende maanden een inkoop en aannamestop in te lassen. 
Alvast bedankt om hiermee rekening te houden.


Aankoop van goederen
 
Bent u die oude salon beu?
Passen sommige meubels niet meer in je interieur?

De Snuffelaar kan je van je afgedankt goed helpen!
Uw oude spullen krijgen bij ons een tweede kans en u kan soms er nog iets mee verdienen.

Om aan ons te kunnen verkopen dient men ons op voorhand duidelijke foto’s te bezorgen. Dit kan per mail (info@desnuffelaar.be), via pb op facebook of U kan natuurlijk ook gewoon met de foto’s langs komen. Dit omdat wij niet alles kunnen opkopen en graag op voorhand even zien over wat het gaat. 

Vermeld zowel uw vraagprijs als de nieuwprijs (indien bekend). Hou er echter rekening mee dat wij met oog op herverkoop kopen dus enkel handelaarsprijzen kunnen geven. Indien er gebreken of slijtage aanwezig is vergeet ze niet duidelijk te fotograferen en mee te sturen. Indien wij ter plaatse komen en vaststellen dat er goed in slechtere staat verkeerd dan zichtbaar op de foto's dan kunnen wij het sowieso niet meenemen.

Doorsturen van foto's heeft alleen betrekking op (groot) meubilair en waardevol goed.

Wij kopen GEEN eiken salons, wandkasten of oude eetkamers en slaapkamers die niet antiek of recent zijn. Ook van mdf meubelen van lage kwaliteit kunnen wij u niet vanaf helpen.

Wij kopen GEEN tweedehands kledij, textiel, schoeisel en kleingoed op.

Afgedankte kleingoed (huisraad, decoratie, speelgoed, babyspullen e.d) kleding, textiel en schoeisel mag zoals in elke andere kringloopwinkel vrijblijvend afgegeven worden tijdens onze openingsuren.

Voor meer informatie breng ons gerust een bezoek of neem contact met ons op, ons team ontvangt u met plezier!